Hvad er injektion?

Injektion hos ScanInjekt, er når vi under tryk sprøjter lim / epoxy ind under fliser, i revner eller vægge

Her hos ScanInjekt tilbyder vi injicering af revner i beton, murværk, vægge og gulve med epoxy lim, der fikser konstruktionen så den igen bliver tæt og stærk samt modstandsdygtig overfor vand og fugt m.m.

Løse fliser​

En flise er gået løs og har løsnet sig fra underlaget. Foruden en “hul lyd” når man banker på flisen, kan fugen krakelere og i værste tilfælde vil flisen knække.

Den almindelige metode til at løse denne udfordring, er at få banket flisen op, og udskifte denne med en ny. Dette kan dog være en omfattende process, og derudover kan det medføre gener i form af støj og støv. Derudover kan det i nogle tilfælde være svært at finde en erstatningsflise, fra samme brænding, hvilket kan give en visuel forskel på den nye flise og de resterende fliser.

I stedet tilbyder ScanInjekt et bedre alternativ: Injektionsmoden. Når vi injicerer borer vi små huller i fugen, hvorefter vi pumper speciallim ind under flisen. På den måde fastgøres den oprindelige flise på ny. Denne løsning er et smartere alternativ. Der er mindre gener forbundet med reparationen, da fliserne ikke skal bankes op, og sidst men ikke mindst bevarer du et ensartet visuel udtryk.

Injicering løse fliser badeværelser - ScanInjekt
Injektion storformatfliser bruserum klinker - ScanInjekt

Storformat fliser

Ved meget store fliser, eksempelvis fliser som fylder en hel væg, hvor der er opstået en hulhed under flisen, kan Scaninjekt bore et 2 mm hul i flisen, pumpe injektionslim ind, og reparere hullet med en teknik der gør at det ikke kan ses.

Løse trægulve​

Noget trægulv, f.eks. sillebensparket, kan være limet fast til undergulvet. Men indimellem kan trælimen slippe og gøre noget af gulvet løst. Det kan være meget svært at skifte enkelte stave eller brædder midt i et gulv. Derfor kan man med fordel vælge vores system, der limer de løse brædder uden at skulle have dem op.

Vi borer et 2 mm hul i en samling, hvor det bliver mindst at se og pumper derefter lim ind under det løse gulv. På den måde redder vi dit flotte gulv og et nyt gulv er dermed ikke nødvending – dette er både godt for dig og miljøet.

Knirkende trægulve​

Har du et flydende trægulv, hvilket vil sige et trægulv som ikke er limet til underlaget, kan der have været fordybninger i underlaget, som gør at træ gulvet giver sig når man går på det. Med vores special lim kan vi fylde disse fordybninger ud.

Injektion knirkende trægulve parketgulv - ScanInjekt
Injicering revner i betongulv væg - ScanInjekt

Revner i vægge​

Oplever du revner i vægge? Hvad enten det er vægge bestående af gasbeton, porebeton, beton eller ligende, kan vi reparere dette via vores system, ved at pumpe speciallim ind i de berørte områder. Derudover vil du opleve mindre gener i form af støv, støj mv.

Revner i betongulve​

Oplever du revner i betongulve? Med vores system kan vi lave en tæt og flexsibel sammenlimning af revnet beton.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Skulle det gå så galt at fliserne revner og man ikke kan få dem mere, findes der en måde at genskabe dem via håndarbejde. Men det er en dyr løsning, så det vil være væsentligt billigere at få det lavet først

Shape

Anmeldelse af ScanInjekt

Se her hvad både en privat- og erhvervskunde siger om deres oplevelse med ScanInjekt.

Play Video
Play Video