Injektion af løse fliser

Løse fliser og klinker kan limes med injicering af epoxy lim

Har du løse fliser i dit badeværelse, køkken eller bryggers på gulv eller vægge? Med injektion kan vi lime dine fliser sikkert fast til underlaget uden at ødelægge dine fliser.​​

Løse fliser

Ved at bruge injektionsteknik til løse fliser, slipper man for at pille fuger og fliser op, da vi borer små huller og sprøjter lim ind under fliserne og fylder hulrummet. Har du en hul lyd under fliser vil denne teknik også hjælpe på dette.

Bruger du ikke injektionsteknikken, vil du skulle pille fliserne op, og de revner og går ofte i stykker da man ikke rigtigt kan komme ind under klinken og løsne limen der binder dem.

Injektion af fliser

Vores udstyr er specielt lavet til injektion, hvor vi ved højt tryk presser / sprøjter lim ind under flisen igennem små huller i fugerne eller i selve fliserne. Vi bruger vores eget special udviklet lim der hærder op.

Det gode ved injektion er at opgaven løses hurtigere, det sviner mindre og i sidste ende er det oftest en væsentlig mindre belastende udbedringsmetode for dig som bor i boligen.

Injektion løse fliser køkken - ScanInjekt
Injektion storformatfliser bruserum klinker - ScanInjekt

Hvordan opstår løse fliser og revner

Mange gange kan det være mangel på lim ved lægning af fliserne i første omgang, det gør der er et hulrum nedenunder, og når man går på det kan fliserne løsne sig, eller måske endda flække. Det kan også være sætningsskader i huset og beton under fliserne, eller naturlige bevægelser pga. skiftende temperaturer der gør at fliser på gulv og vægge kan miste deres vedhæftning til underlaget.

I vådrum er løse klinker noget rigtig skidt, for i værste tilfælde kan der trænge vand ind i konstruktionerne. Hvis der trænger vand ind bag klinkerne risikerer man at det kan give skimmelvækst. Og er det et sted hvor der ikke er vådrumsmembran, vil vandet trænge ind i konstruktionen bagvej og give større fugtskader.

Har man løse fliser kan man faktisk risikere en anmærkning i tilstandsrapporten. Endnu en god grund til at bruge injektion af fliser.

Skrukke fliser

Mange kalder de løse fliser for skrukke fliser. Du kan tjekke om du har skrukke fliser ved at banke på fliserne, og giver de en hul lyd, er de skrukke. Når man har skrukke fliser kan man ofte også se at fugerne omkring klinkerne er revnede.

Reparation af fliser

Skulle det gå så galt at fliserne revner og man ikke kan få dem mere, findes der en måde at genskabe dem via håndarbejde. Men det er en dyr løsning, så det vil være væsentligt billigere at få det lavet først

Injektion skrukke fliser badeværelse - ScanInjekt

Fik du svar på dit spørgsmål?

Skulle det gå så galt at fliserne revner og man ikke kan få dem mere, findes der en måde at genskabe dem via håndarbejde. Men det er en dyr løsning, så det vil være væsentligt billigere at få det lavet først

Shape

Se her hvad både en privat- og erhvervskunde siger om deres oplevelse med ScanInjekt.

Play Video
Play Video