Injicering af revner i beton​

ScanInjekt tilbyder Injicering af revner i beton med epoxy lim, der fikser revner i beton og gør at konstruktionen igen bliver tæt og stærk samt modstandsdygtig overfor vand og fugt m.m.

Revner og skader

En bygning ”arbejder” og bliver udsat for forskellige belastninger, der kan få revner til at opstå. Disse revner gør der kan trænge fugt, skidt og nogle gange dyr m.m. ind hvilket kan være skadeligt for din bolig.

Med injicering kan vi udbedre disse revner og give styrken tilbage til dit byggeri og derved forebygge følgeskader. Samtidig er det en en løsning der sviner mindre, ikke kræver udskiftning af dele af konstruktionen og samtidig er hurtigere. Alt sammen store fordele for dig.

Har du revner i betongulv eller revner i gasbetong, så kan vi udbedre revnerne med vores specielle udstyr og materialer.​

Play Video

Vi tilbyder injicering af beton ved:

Revner i betongulv

Revner i beton

Fliser på revnet beton

Nogle gange giver bygninger, vægge eller gulve sig og det kan give revner i beton, gasbeton eller murværk. Dette kan svække styrken i din bygning, men også gøre at fugt kan trænge ind.

Hvad er Injicering

Injicering er en teknik, hvor man, via højt tryk, sprøjter lim ind i revner, sprækker og huller i beton, gasbeton, murværk, gulve og fundamenter.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Skulle det gå så galt at fliserne revner og man ikke kan få dem mere, findes der en måde at genskabe dem via håndarbejde. Men det er en dyr løsning, så det vil være væsentligt billigere at få det lavet først

Shape

Se her hvad både en privat- og erhvervskunde siger om deres oplevelse med ScanInjekt.

Play Video
Play Video